U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
 

VOOR ORDERS BEL: (0031) 053 5727767

 

Verzending is gratis bij orders vanaf 100,00 euro.

 

30 dagen 100%  tevredenheid Garantie.

Disclaimer

Natural Glo is het er aan gelegen om de privacy en zekerheid van haar bezoekers aan onze site te beschermen en te waarborgen. Het doel van deze privacy policy is u te informeren welke gegevens wij eventueel van u verzamelen waneer u onze site bezoekt, wat wij doen met deze gegevens en dat wij deze gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. Tevens om u te informeren dat alle, door uzelf ter beschikking gestelde informatie op uw verzoek uit onze bestanden worden gehaald.

Vergaren van Informatie
Wanneer u onze site bezoekt kan het voorkomen dat wij persoonsgegevens van u vragen (b.v. uw voor- en achternaam, postadres, woonplaats, straat, postcode, telefoonnummer, emailadres, etc.). Deze informatie stelt ons in staat om onze zaken administratief op orde te houden, klantenservice te verlenen, u op de hoogte te houden van eventuele aanbiedingen, en uw eventuele bestelling te kunnen laten bezorgen. Het staat u vrij ons deze informatie te verschaffen. Indien u deze informatie niet aan ons wilt vrijgeven, vul dan de daarvoor aanwezige formulieren op onze website niet in. Het is ook mogelijk dat wij niet-persoonlijke informatie vergaren indien u onze website bezoekt (b.v.: ip-adres, browser type, domeinnaam, etc.) Deze informatie wordt verzameld om ons meer inzicht te geven over het gebruik van onze site en deze informatie wordt geanalyseerd om verbeteringen in het gebruik van onze site aan te kunnen brengen.

Het gebruik van Informatie
Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld het afhandelen van uw bestelling, het kunnen geven van een goed advies, uw naam en email adres toe te voegen aan onze subscriberslist, het analyseren van trends en ontwikkelingen, het verbeteren van het functioneren van onze site, en het versturen van speciale aanbiedingen en nieuwe producten m.b.t. de producten van Natural Glo.

Aanpassingen op deze Policy Policy
Deze privacy policy is effectief vanaf 1 februari 2010. Zodra wij besluiten om aanpassingen in deze policy aan te brengen brengen wij u middels een bericht op onze site hiervan op de hoogte.

Links van derden
Deze site kan links bevatten naar een andere website die beheerd wordt door een derde partij en waar wij absoluut geen controle over hebben. De gegevens die u eventueel verstuurt op deze site's staan onder de privacy policies van die betreffende site's. Ons advies is: Alvorens u een formulier invult en verstuurd op één van deze websites, dient u zich er eerst van te vergewissen wat er met die informatie gebeurt. Het feit dat er een link op onze pagina staat naar een andere site betekent niet dat wij het automatisch eens zijn met de gehele inhoud van de betreffende sites!

Vragen en/of Opmerkingen
Indien u vragen heeft over onze privacy policy, stuurt u dan een email naar
info@naturalglo.nl of schrijf ons: 

Natural Glo

Tolstraat 2
7482 DB Haaksbergen
The Netherlands